Videre til indhold

Din kurv

project green

Hos Re-New Copenhagen er vi opsatte på at støtte naturen og miljøet. Vi tror på, at vi kan sætte et solidt fodaftryk ved at plante træer for at skabe en blød balance mellem vores forbrug og naturen. For hvert tiende solgte produkt fra Re-New Copenhagen, planter vi et træ i en fredet skov i Danmark. Vær en del af den positive effekt, og hjælp os med at gøre vores produkter til et værktøj, som vil gavne naturen, miljøet og mennesker.   

VI KÆMPER FOR ET BEDRE MILJØ OG EN BEDRE NATUR. 

Re-New Copenhagen samarbejder med Danmarks Naturfredsforening, da etisk ansvar har stor betydning for os.
Re-New Copenhagen er bygget op om kærligheden til naturen, hvilket også er årsagen til at vi ønsker at bidrage til FN's Sustainable Development Goals. 

RIGERE NATUR 

Sammen med Dansk Naturfredsforening kæmper vi for en rigere natur og endnu flere uberørte skove. Det betyder, at skovene i store træk passer sig selv og ingen træer må fælles. Det giver os en endnu bedre natur med en masse dyreliv. Træer og skove er verdens lunger, hvilket er grunden til, at vi planter et træ for hver tiende produkt fra Re-New Copenhagen, vi sælger.  

RENERE MILJØ 

Mange af os har hørt om ønsket om en CO2 neutral fremtid. Desværre kommer en 100% CO2 neutral fremtid ikke af sig selv. Træer har den fantastiske effekt, at de kan lagre CO2, så det ikke slipper ud i atmosfæren. 

FÆRRE KLIMAFORANDRINGER 

Klimaforandringer betyder, at kloden bliver varmere og tørre end nogensinde før. Søer og floder tørrer ud og afgrøder har svært ved at vokse. Ved at skabe mere natur og fokuser 100% på grøn energi, kan vi reducere CO2 udslippet markant og se frem til en fremtid med færre klimaforandringer. 

ANSVARLIGT FORBRUG 

Vores forbrug af bla. plastik forurener miljøet. Dog er plastik et materiale, som både er billigt og svært at undgå. Alt emballage fra Re-new Copenhagen er lavet at genanvendeligt materiale for at undgå et yderligere forbrug. 

VIDSTE DU AT.....?

På ét år absorberer en hektar af træer så meget Co2, som en bil producerer ved at have kørt omkring 42.000 kilometer.

En hektar træer producerer ilt nok til at imødekomme 18 menneskers behov.

Træer kan 'snakke' med hinanden, og de deler enda næring. Ældre træer hjælper yngre og nyere træer med at vokse og giver dem erfor næring gennem rødderne.

Træer kan 'snakke' med hinanden, og de deler enda næring. Ældre træer hjælper yngre og nyere træer med at vokse og giver dem erfor næring gennem rødderne.

DESIGNET, UDVIKLET OG PRODUCERET I SKANDINAVIEN 

Vi tror på, at produkter, der er udviklet at dedikerede frisører og producerer med henblik på Skandinaviens principper, skaber det perfekte fundament for de BEDSTE produkter. Vores produkter fra Re-New Copenhagen er lavet til alle korthårede - uanset hårtype, alder og køn.  

Loading image #
Project Green - Re-New,
/7