Handelsbetingelser

Er du i tvivl, er du altid meget velkommen til at:
sende os en mail på infoinfo@renewcopenhagen.com

GENEREL INFORMATION

Virksomhedens juridiske navn: White Avenue Group A/S
CVR-nummer: 37628174
Adresse: Lundagervej 45B, DK-8723 Løsning
Email adresse: info@renewcopenhagen.com
Dannelsesår: 2021

1. REGISTRERING AF DINE PERSONLIGE DATA

Når du køber dit første produkt fra Renew-copenhagen.dk, bliver du registreret som bruger af siden. Vi registrerer følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Persondata registreres med det formål at kunne levere varen til dig og senere give dig mulighed for at følge dine køb på Renew-copenhagen.dk
Personoplysningerne registreres hos ejeren af virksomheden White Avenue Group A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker gennem din afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den administrerende direktør og den databeskyttelsesansvarlige for Renew-copenhagen.dk har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig.
Den databeskyttelsesansvarlige på Renew-copenhagen.dk er Martin Kirkemann Fisker.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger i krypteret form.
Vi sender ikke kundeoplysninger i krypteret form.

Dine data videregives ikke til tredjemand, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i alle oplysninger, som vi har registreret om dig. Ved tilmelding til nyhedsbrevet registrerer vi din e-mailadresse og dit navn. Dog med undtagelser vil visse udvalgte oplysninger blive delt med udvalgte pakkedistributører i tilfælde af pakker (navn, adresse, e-mail og telefonnummer).

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven skal sendes til os via mail til gdpr@renewcopenhagen.com

2. BEKRÆFTELSE AF ORDREN

Når du har afgivet en ordre hos Renew-copenhagen.dk, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse, hvorfra det er angivet, hvilke produkter du har bestilt. Vi anbefaler, at du beholder eller udskriver e-mailen. Udover den første kvittering vil du senere også modtage en leveringsbekræftelse fra den valgte pakkeforhandler.

3. PRISER

Du kan vælge at se vores priser i Euro, Dollar, Pund, DKK, SEK. Spørgsmål herom kan sendes til info@renewcopenhagen.com for mere information.

Alle vores priser er aktuelle priser og opdateres løbende.

Priserne for levering fremgår af de sidste betalingstrin.

4. BETALING

Betaling for bestilte produkter kan ske online ved hjælp af følgende betalingskort. Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, VISA Electron.

Din betaling vil blive trukket tilbage, når ordren afsendes.

5. FORSENDELSE

Din ordre vil blive leveret inden for 2-4 hverdage.

6. SKADER VED FORSENDELSE OG LEVERING

Opdager du, at produktet ikke er i orden ved modtagelsen, eller opdager du skjulte skader på produktet ved åbning (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), bedes du kontakte os på kundeservice@renewcopenhagen.com hurtigst muligt inden for to hverdage.

For at dokumentere skadens omfang, bedes du hjælpe os med at tage billeder af både produktet og emballagen. Ligeledes skal al emballage opbevares som dokumentation for, at der er sket transportskader eller skjulte skader.

Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi dig inden for to hverdage for at aftale det videre forløb. Vi bestræber os på at behandle din ordre vedrørende skader inden for 14 dage. I tilfælde af skade må produktet ikke tages i brug, før vi har truffet beslutning om, hvordan reklamationen skal løses.

7. FORTRYDELSESRET

Når du har modtaget din vare, har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til købeloven. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dato, hvor du modtog dit produkt.
Du skal derfor inden 14 dage efter modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb ved at kontakte os på følgende e-mail info@renewcopenhagen.com er vi ansvarlige for de direkte omkostninger i forbindelse med returnering af produktet. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for produktet, indtil det er returneret til os.
Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen.

Produktet skal sendes til:

White Avenue Group

Lundagervej 45B

DK-8723 Løsning

Danmark

TILBAGEBETALING

Når vi modtager produktet, tjekker vi det, og så modtager du den betaling, som du har betalt til os, da du købte produktet. Beløbet tilbageføres altid til det samme betalingskort, som du brugte ved købet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende fortrydelsesretten eller andre spørgsmål vedrørende transaktioner, bedes du skrive til os på følgende e-mail info@rewnewcopenhagen.com

8. KLAGE

Dit køb er omfattet af købeloven, hvilket betyder, at du har to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få erstattet et defekt produkt, få dine penge retur eller prisfradrag afhængig af situationen.
Hvis du ønsker at klage, skal du informere os herom hurtigst muligt og senest to måneder efter, at manglen er opdaget.

Hvis du ønsker at klage over et produkt, bedes du kontakte os på kundeservice@renewcopenhagen.com. Oplys venligst en beskrivelse af manglen samt faktura og/eller ordrenummer for køb af det produkt, som reklamationen vedrører. Når vi har modtaget din klage, kontakter vi dig hurtigst muligt inden for syv hverdage.

HVORNÅR BORTFALDER KLAGERETTEN?

Reklamationsretten bortfalder, såfremt en reklamation ikke er udnyttet rettidigt inden for de anførte to år, eller hvis det kan bevises, at manglen/skaden er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

9. LOVVALG OG TVISTER

Enhver tvist mellem parterne afgøres af de danske domstole under anvendelse af dansk materiel ret.

10. EVENTUELLE KLAGER

Hvis du vil klage over dit køb, bedes du kontakte kundeservice@renewcopenhagen.com