Videre til indhold

Din kurv

OM RE-NEW COPENHAGEN

Re-New Copenhagen ønsker at skabe en ny retning for unisex hårstyling. Vi vil være kendt for vores enkle, rene, elegante design.

Vores produkter er både nærende, teksturgivende og giver styrke, som resulterer i et sundt hår, som sidder "on point". Produkterne, du bruger støtter både det skandinaviske miljø alt imens dit hår sidder knivskarpt.


VALGET AF INGREDIENSER
Re-New står for performance-baserede produkter, miljøvenlighed og cruelty free. Vi udvikler udvikler hårprodukter baseret på de bedste ingredienser naturen har at tilbyde.Kvalitet og bæredygtighed er vores primære mål.

Voksprodukterne indeholder 100% plantebaserede hydrogenerede sojapolyglycerider (sojabønne), candelillavoks, carnauavoks, bærfrugtvoks, hydrolyseret solsikkefrøvoks og E-vitamin.

Ingredienserne danner en stabiliserende støtte alt imens de giver håret styrke, fylde, fugt og tekstur. Alle vores produkter er desuden fri for parabener, sulfat, mineralske olier og mikroplast!

VORES CERTIFICERINGER

RE-MOVE

Vores produkter og viden vil lede dit til en bedre hårplejerutine. Re-new hr RE-MOVED sulfater, parabener, mikroplast og mineralske olier fra deres produkter. Derudover er vi godkendt og certificeret af grøn Salon.

RE-STORE

Vores koncept RE-STORE det skandinaviske miljø. Derfor har vi stiftet PROJECT GREEN, hvor vi plantet ét træ for hvert tiende solgte produkt. Dette er en vigtig del af vores DNA og samtidig støtter vi de 17 Verdensmål for 2030.

RE-STYLE

Det handler ikke om brandet - det handler om stilen. Vores produkter kan altid RE-STYLES takket være en formular, der ikke kan sammenlignes.

RE-THINK

Vi tror på, at et gennemarbejdet produkt og emballage går hånd i hånd med naturen. Vores tilgang til vores hårprodukter vil får dig til at RE-THINK din stil.

VORES VISION

Re-New respekterer både miljøet og vores natur. Vores produkter og viden inden for området vil føre dig til en bedre hårplejerutine. Vi benytter hverken sulfater, parabener, mikroplast og mineralske olier. Re-New er Vegansk og indeholder pr. definition ikke ingredienser af animalsk oprindelse.

Vi ved godt, at vi ikke lever i den perfekte verden. Men kan vi have en indflydelse på de valg, vi tager og de eksempler, vi sætter. - så føler vi, vi er kommet langt. Vi tror på at både beskytte og støtte den planet, vi lever på.

  Re-New Copenhagen har forpligtet sig til at støtte miljømæssige omgivelser. Vi tror på, at vi kan bringe et blødt fodaftryk på planeten ved at plante et træ for hvert tiende solgte produkt. Det gør vi for at skabe en blød balance med naturen. For hvert tiende solgte produkt fra Re-New Copenhagen, planter vi et træ i én af de 34 fredede skove i Skandinavien. Bliv en del af vores rejse, og vær med til at vende hvert produkt fra Re-New copenhagen til et redskab, der både skaber fordele for mennesker og for vores planet.
banner

Certificeret til Grøn Salon

Grøn Salon er en skandinavisk certificering, der bekæmper bruges af ingredienser, der er skadende for miljøet og dit helbred. Alle produktingredienser i Re-new Copenhagen er blevet gennemlæst og godkendt af Grøn Salon.

Allergi- og irritationsfri

Produkterne fra Re-New Copenhagen er testet for allergi og irritationer - og konklusionen er, at det ikke forsager nogen af delene.

Miljøvenligt

Vores produkter og ingredienser er blevet testet for miljøskadende substanser.

Grøn Salon

Ingen kræftfremkallende stoffer

Re-New Copenhagens ingredienslister er blevet testet for kræftfremkallende stoffer. Vores produkter indeholder ingen kræftfremkallende stoffer.

Ingen hormonforstyrrende stoffer

Produkterne fra Re-new Copenhagen indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer

PRODUKTIONEN AF RE-NEW COPENHAGEN